De mâine, circulă 40 Mamaia și 100 Mamaia. Două autobuze vor merge până la 12 noaptea

473

Articole de la același autor

Începând de mâine, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pune în circulație două noi trasee estivale spre stațiunea Mamaia, unde vor fi numai autobuze etajate. 


Acestea vor merge pe principalele bulevarde ale municipiului. Pe traseul 1, denumit 40 Mamaia, vor fi două autobuze double decker, cu plecare din 45 în 45 de minute de la Gară, pe bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, până la capătul stațiunii Mamaia, în dreptul hotelului Caraiman (Tabăra Turist) și retur. 


Pe traseul al doilea, denumit 100 Mamaia, vor circula patru autobuze double decker, cu plecare din 22 în 22 de minute de la Gară, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, stațiunea Mamaia, până la hotel Caraiman și retur. Astfel, în Mamaia, pe porțiunea Aqua Magic - hotel Caraiman - Aqua Magic, timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 11 min. - 22 min. Autobuzele vor circula zilnic, între orele 7.30 și 21.00, vor opri în toate stațiile RATC Constanța de pe traseele stabilite și vor avea tarif unic 1,5 lei dus și 1,5 lei întors. 


De asemenea, după ora 21.30, până la ora 24.00, în stațiunea Mamaia vor fi două autobuze etajate între Hotel Caraiman (Tabără Turist) și Pescărie. Pe plăcile de informare ale autobuzelor va fi scris "Mamaia Caraiman - Pescărie". Vor circula la interval de 20 de minute, vor opri în toate stațiile RATC Constanța din stațiune, iar tariful va fi tot 1,5 lei pe călătorie. 


"În toate autobuzele de pe liniile estivale 40 Mamaia, 100 Mamaia și Mamaia Caraiman - Pescărie se găsesc bilete de vânzare la conducătorii auto. Abonamentele și celelalte gratuități nu sunt valabile pe aceste trasee estivale", precizează Bogdan Niță, directorul general al RATC Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6236 secunde