De astăzi, se răcește, la Constanța

485
De astăzi, se răcește, la Constanța - deastaziseraceste-1412184893.jpg

Articole de la același autor

Se schimbă vremea și se răcește începând de astăzi, la Constanța. Un val de aer rece ajunge deasupra zonei Dobrogei și temperaturile o iau la vale. Norii se adună și ei și soarele se va arăta din ce în ce mai puțin.

Astăzi, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică abia dacă va atinge 18 grade Celsius. Peste noapte, norii vor acoperi complet cerul, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 12 grade.

Mâine, va fi și mai frig, cu valori termice cuprinse între 9 și 16 grade. Sâmbătă, este posibil să vedem câteva raze de soare, dar nu se va mai încălzi.

Și în restul țării, se răcește vremea de astăzi, mai accentuat în jumătatea de nord-est, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 10 - 12 grade în nordul Moldovei și 21 - 22 de grade în Banat, vestul și sudul Olteniei și sud-vestul Transilvaniei. Cerul este mai mult noros. Va ploua pe arii mai extinse în nord-vest, în centru și la munte, unde se pot cumula izolat peste 15 - 20 de litri pe metru pătrat, local în zonele de deal și pe areale restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 și 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Social : Revine vremea de plajă, pe litoral
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0029 secunde