De astăzi se mai răcorește, la Constanța. Vremea se menține însorită

231
De astăzi se mai răcorește, la Constanța.  Vremea se menține însorită - deastazisemairacoreste-1404751984.jpg

Articole de la același autor

Vremea este însorită, dar tem-peraturile scad ușor, zilele acestea, pe litoral, fiind totuși suficient de cald pentru plajă.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. Peste noapte, se vor risipi toți norii și vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum 17 grade. Mâine, va fi din nou senin, iar valorile termice se vor păstra la același nivel.

De joi, însă, se vor aduna din nou nori și este posibil să plouă în cursul nopții, averse fiind așteptate vineri și, izolat, chiar și sâmbătă.

În restul țării, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte, cu maxime termice cuprinse între 25 de grade în Delta Dunării și 34 de grade în Câmpia de Vest și Lunca Dunării. După-amiaza, în vestul și sud-vestul teritoriului disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală atingând pe arii restrânse pragul critic de 80.

În timpul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ploi de scurtă durată și descărcări electrice, local în zona de munte și pe spații restrânse în centru și est. Din orele serii instabilitatea atmosferică se va accentua îndeosebi în jumătatea de vest a țării, unde se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Izolat se vor înregistra cantități de apă însemnate și va cădea grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5293 secunde