De astăzi începe să se încălzească la Constanța. Ce temperaturi anunță meteorologii

350
De astăzi începe să se încălzească la Constanța.  Ce temperaturi anunță meteorologii - vreme-1453741163.jpg

Articole de la același autor

După mai bine de o săptămână de ger teribil, Dobrogea scapă, în sfârșit, de valul de aer polar și temperaturile revin la cele normale pentru această perioadă a anului. Administrația Națională de Meteorologie a ridicat încă de ieri avertizarea cod galben de ger pentru Constanța și restul țării. Meteorologii anunță că vremea este în încălzire și scăpăm chiar și temperaturile cu minus.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 2 grade Celsius. La noapte, se va mai însenina și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum -5 grade. Mâine, va fi parțial înnorat și valorile termice se vor încadra între -1 și 5 grade.

Conform prognozei pe două săptămâni, va fi din ce în ce mai cald, astfel încât joi, pe 28 ianuarie, vom avea în jur de 7 grade Celsius. Între 29 ianuarie și 7 februarie se vor înregistra, atât ziua cât și noaptea, medii pozitive ale temperaturii aerului, ceea ce semnifică faptul că maximele și minimele vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă a anului. Trecător, vor fi fulguieli la începutul inter-valului. Local, va ploua slab spre sfârșitul primei săptămâni și din nou în unele zile ale intervalului 2 - 6 februarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Joi, 21 Ianuarie 2016
Stire din Social : NINSORI LA NOAPTE, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5877 secunde