Cursuri profesionale gratuite pentru șomerii constănțeni

313
Cursuri profesionale gratuite pentru șomerii constănțeni - cursuriprofesionale-1458587257.jpg

Articole de la același autor

Șomerii constănțeni care sunt interesați să învețe o meserie au șansa de a participa gratuit la cursuri profesionale. La sfârșitul lunii martie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează cursuri de formare profesională pentru meseriile de contabil, reflexoterapeut și cosmetician.


Se pot înscrie numai șomerii înregistrați în evidența A.J.O.F.M. Constanța, fie că primesc sau nu indem-nizație. Pentru cursul de contabil, aplicanții trebuie să fi absolvit liceul și să aibă diplomă de bacalaureat, iar pentru reflexoterapeut și cosmetician este suficient să fi terminat liceu.


"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, A.J.O.F.M. Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi com-petențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal cali-ficat", explică directorul executiv al A.J.O.F.M. Con-stanța, Gheorghe Bușu.


Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanța, pe strada Lacului nr. 14, etajul al doilea, Compartiment Formare Profesională, telefon 0241/481.550, în vederea înscrierii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5469 secunde