Cursuri pentru asistentele medicale

222
Cursuri pentru asistentele medicale - curs-1492785732.jpg

Articole de la același autor

Alături de medicii de familie, asistentele medicale sunt în prima linie în demersurile legate de vaccinare. Manipularea vaccinurilor, manevra de vaccinare, comunicare cu pacientul, înregistrarea vaccinării, sunt unele din sarcinile care de multe ori revin acestora. Și, la fel ca și medicii, și asistenții medicali au permanent nevoie să se pună la curent cu tendințele și noutățile din medicină.

De aceea, portalul EduAsistent.ro, un portal de Educație Medicală Continuă dezvoltat sub egida Ordinul Asistenților Medicali – București, pune la dispoziția acestora cursuri online care abordează cele mai importante teme din domeniul sănătății la ora actuală.

Cursul de Vaccinologie pentru asistenții medicali abordează informații precum: producția vaccinurilor, siguranța vaccinală, contraindicații pentru vaccinare, manipularea și depozitarea corectă a vaccinurilor. Aceste cunoștințe vor dezvolta competențele asistenților medicali și comunicarea eficientă cu pacientul în vederea complianței la procesul de vaccinare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0705 secunde