"Curățăm Constanța noastră". Mii de arbori și puieți, plantați în numai trei săptămâni

233
1

Articole de la același autor

Chiar dacă mulți dintre noi suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Sărbătorile Pascale, campania "Curățăm Constanța noastră" continuă. Lucrătorii de la Spații Verzi și cei de la salubrizare trag tare să acopere și zonele unde nu s-a ajuns încă cu curățenia. Până acum, au fost plantați 5.000 de arbori. Din parcuri și din cartiere, au fost strânse și transportate resturile vegetale, dar și gunoaiele rezultate pe parcursul iernii. De asemenea, în Mamaia, au fost plantați o mie de puieți, au fost văruite tulpinile pomilor și s-a cosit iarba.

Lucrătorii de la salubrizare acționează, în aceste zile, în cartierul Tomis III, în stațiunea Mamaia și în cartierul Palazu Mare. Platformele de colectare din cartierele Inel I, Inel II, Tomis III, Brătianu, CET, Poarta 6 și Coiciu vor fi spălate, vidanjate, dezinfectate și reparate. 

Comentează știrea

Ptiu...Ptiuă.....!
29 aprilie 2016
Sa nu fie dă diochi !

De unde se vede ca PSD-ul iubeste natura,iubeste verdeata,spatiile verzi,aerul curat,sportul,florile.....Fagadau prefera lemnul,lemnul si spatiile mici.Sa nu-i diochiati. Daca mai adaugam zecile de mii arbori plantati de Mazare(anțărț) si sutele de hectare agricole protejate de Nicusor cu perdele forestiere ......ce sa mai zic....PSD iubeste lemnu',lemnu' si spatiile mici. Ptiuă.....!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0689 secunde