"Curățăm Constanța noastră"! Începe curățenia în zona City Park și în stațiunea Mamaia

399
2

Articole de la același autor

Campania demarată de autoritățile locale "Curățăm Constanța noastră" continuă zilele acestea, lucrătorii și voluntarii ajungând deja spre centrul orașului. În cursul zilei de ieri, angajații Pomacost au înaintat spre cartierul Tomis I. Au tuns iarba, în zona City Park, au cosit și greblat, iar în stațiunea Mamaia au tăiat și toaletat arborii. În parcul din Poarta 6, angajații de la Sport Turism au cosit și greblat, au plantat gazon în casetele stradale din zona Far, au tăiat și toaletat arborii de pe Șoseaua Mangaliei, iar pe bulevardul 1 Mai Vechi au cosit iarba.

Acțiunile de curățenie vor continua și astăzi. Angajații de la Pomacost vor tunde iarba în cartierul Tomis II, vor cosi și grebla în zona City Park și vor continua cu tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia. Angajații Sport Turism vor continua să cosească și să grebleze în parcul din Poarta 6 și în zona Far, să planteze gazon în casetele stradale de pe bulevardul 1 Mai, în timp ce, în cartierul CET vor tăia și toaleta arborii.

"În campania «Curățăm Constanța noastră» sunt așteptați să se implice operatori economici, instituții publice și societatea civilă reprezentată de ONG-uri și cetățeni. Orice contribuție a dumneavoastră este binevenită și va fi apreciată. Prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos", precizează viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

cetatean
7 aprilie 2016
Curatenie

Toaletarea pomilor si a spatiilor verzi nu intra in atributiile Pomacost ? Atunci de ce ii laudati ? Pentru asta iau salariu. Dar de Polaris de ce nu ziceti ? Cand o sa se adune mormanele de gunoaie din oras ? Sau astia nu fac parte din Constanta ? V-ati apucat acum de treaba, asa, de ochii prostilor, ca vin alegerile !

Stere
7 aprilie 2016
Teapa

Ce curatenie de primavara...Au taiat iarba si au intors pamant de la boscheti....nimik plantat nimik amenajat....Bataie de joc pe banii nostri...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6305 secunde