Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

247
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea6-1506259771.jpg

Articole de la același autor

Vrem nu vrem, toamna se instalează din ce în ce mai comod, pe litoral. S-a răcorit și razele soarelui nu mai au puterea de acum o lună de zile, așa că de-abia ne mai încălzesc puțin. Meteorologii aduc vești și mai proaste pentru zilele următoare, când temperaturile vor scădea din nou, mai ales pe timpul zilei. Este posibil să vină și ceva ploi, așa că e timpul să ne schimbăm garderoba și să ne pregătim de iarnă.


Astăzi, la Constanța, cerul este în mare parte înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi și termometrele vor indica minimum 18 grade.


Mâine, va fi parțial înnorat, însă se va porni vântul. Vor fi rafale ocazionale care vor depăși chiar 65 de km pe oră. Valorile termice se vor încadra între 17 și 22 de grade. Miercuri, va fi înnorat și vânt, și se va răci semnificativ. Ziua, abia dacă vom mai avea 19 grade, iar noaptea vor fi 13, 14 grade. Joi și vineri, vor fi averse dimineața, însoțite de vânt puternic, și vor fi între 11 și 17 grade. Sâmbătă, rafalele vor continua, dar se mai încălzește puțin pe timpul zilei, când e posibil să apară și soarele. Iar duminică va fi preponderent senin cu 12 până la 18 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3821 secunde