Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

294
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea3-1476015078.jpg

Articole de la același autor

Toamna ne-a arătat deja că nu a venit doar cu soare și temperaturi ridicate, ci și cu nori și ploi. Deja ne-a oferit două reprize de ploi abundente și se pregătește de altele. Meteorologii anunță vreme instabilă săptămâna aceasta, la Constanța. Începem cu soare, dar nu vor lipsi aversele intense. Vestea bună este că temperaturile se mențin plăcute pe timpul zilei. Doar noaptea va fi mai rece, mai ales spre sfârșitul săptămânii. 


Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent senin și vântul suflă slab, dinspre est. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte, va fi mai mult înnorat și termometrele vor indica minimum 14 grade.


Mâine, sunt așteptate ploi, după prânz. Vântul va sufla cu putere, dinspre est. În ciuda averselor, vor fi totuși 18 grade. Noaptea, ploile se vor mai intensifica și vor fi minimum 15 grade. Miercuri, va continua să plouă și vor fi între 10 și 19 grade. De joi, se mai răcește puțin, dar se înseninează. Valorile termice se vor încadra între 8 și 17 grade. Vineri și sâmbătă, regimul termic se menține asemănător. De duminică, se adună din nou nori, însă va fi în continuare destul de cald, cu 18 grade în termometre ziua și 11 grade noaptea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Social : Vreme deosebit de caldă, la Constanța
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Social : Din ce în ce mai cald, la Constanța
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5516 secunde