Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

265
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea5-1475409326.jpg

Articole recomandate

A doua lună de toamnă calendaristică a debutat cu vreme deosebit de caldă, la malul mării, însă lucrurile se vor schimba în cursul acestei săptămâni, când norii încep să-și facă apariția, aducând ploi și temperaturi scăzute. Meteorologii anunță vreme instabilă, toată săptămâna, când cu soare, când cu nori. Ploile vor fi destul de însemnate cantitativ. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă slab, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. La noapte, se vor semnala averse, iar termometrele vor indica minimum 15 grade. 


Mâine, va fi parțial înnorat și va fi chiar mai cald, cu valori termice cuprinse între 12 și 24 de grade. Noaptea, va ploua torențial. Miercuri, aversele vor continua, însă mult mai slabe, iar vântul se va înteți. Se va răci semnificativ, atât pe timpul nopții, când abia dacă vor fi 8 grade, dar și ziua, cu doar 17 grade. Joi, va fi temporar senin, cu valori termice cuprinse între 9 și 16 grade, iar vineri se mai încălzește puțin, până pe la 18 grade. 


Cu toate acestea, de sâmbătă se întorc ploile și va ploua până spre mijlocul săptămânii viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Social : Vreme deosebit de caldă, la Constanța
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Social : Din ce în ce mai cald, la Constanța
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4111 secunde