Cum va fi vremea, mâine, la Constanța

250
Cum va fi vremea, mâine, la Constanța - frig-1461677067.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începe să se încălzească în toată țara și vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice, unde se va înnora în cursul nopții și vor fi averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în vestul țării și la munte.


Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scăzute spre -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va mai produce brumă.


La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor ține departe și termometrele vor indica minimum 7 grade.


Poimâine, va fi și mai cald, cu valori termice cuprinse între 9 și 20 de grade. Vântul va adia ușor, dinspre sud și va fi preponderent senin. Vineri începe să se mai răcească, până spre 18 grade, iar sâmbătă va fi parțial înnorat, cu temperaturi între 9 și 16 grade.
Duminică, de Paște, vor fi nori în cursul dimineții și soare după-amiază. În cursul nopții, este posibil să plouă slab. Valorile termice se vor încadra între 11 și 16 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Aprilie 2016
Stire din Actual : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.1584 secunde