Cum va fi vremea mâine, la Constanța

195
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - parcconstantafarabanci10-1435682076.jpg

Articole de la același autor

Mâine, îndeosebi după-amiază și în prima parte a nopții, gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat în Maramureș, Transilvania, Oltenia, precum și în zonele deluroase și montane și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat, iar izolat, cu precădere în zona Carpaților Meridionali, vor fi de peste 40 de litri pe metru pătrat și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar spre seară și noaptea, în Moldova, Muntenia și Dobrogea vor fi dezvoltări noroase convective ce vor determina local fenomene specifice instabilității atmosferice și punctiform cantități de apă mai importante - peste 25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. La noapte, norii se vor ține departe și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 15 grade.

Poimâine, regimul termic rămâne asemănător, la fel și vineri, însă, în week-end, este posibil să plouă. De săptămâna viitoare vine canicula.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde