Cum va fi vremea mâine, la Constanța

93
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea13649985981394611740-1421333100.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal și la munte valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obișnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, în condiții de cer variabil. În schimb, în zonele joase din sud, centru și est, în prima parte a zilei și din nou noaptea va fi nebulozitate joasă și local se va semnala ceață, asociate izolat cu burniță sau fulguieli, astfel că regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată.


Cu totul izolat vor fi condiții favorabile depunerilor de polei, cel mai probabil în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă și în partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai scăzute în zonele unde ceața va fi persistentă peste zi, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi de la -15...-13 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 4...6 grade în Dealurile Banatului și ale Crișanei.


La Constanța, cerul va fi parțial acoperit de nori, vântul va sufla slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, se va mai însenina, dar vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum -1 grad. Mâine, în ciuda câtorva nori care ne vor mai da târcoale, se anunță valori termice cuprinse între 2 și 8 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2141 secunde