Cum va fi vremea mâine, la Constanța

261
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - carutapebulevardullapusneanu6-1414073168.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se răcește începând de astăzi, devenind chiar deosebit pentru această perioadă din an în nord-est. Ziua va fi mai mult noros și va ploua în partea de nord și est a teritoriului, local în centru și, izolat în rest.
Noaptea vor mai fi înnorări și precipitații slabe în special în regiunile extracarpatice. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor mai depăși 20 de litri pe metru pătrat. În zona Carpaților Orientali, precum și în jumătatea nordică a Moldovei vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în sud-est și la munte, cu viteze la rafală de 50 – 60 de km pe oră. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 16 grade în sudul litoralului, iar cele minime între -5 și 7 grade.
La Constanța, cerul va fi înnorat și va ploua moderat. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord. Maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte, rafalele se vor intensifica și mai mult și aversele se vor înteți. Termometrele vor indica minimum 4 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7315 secunde