Cum va fi vremea mâine, la Constanța

208
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeracoroasa9-1412256459.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va deveni răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și vestul teritoriului, în timp ce în rest înnorările vor fi temporare. Va ploua pe arii extinse în Maramureș, Crișana, local în Banat, Transilvania și în zonele de munte și numai cu totul izolat în celelalte regiuni.
Pe arii restrânse mai ales în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă vor depăși izolat 20 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață. 
La Constanța, cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu putere, dinspre nord-este, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori se vor mai risipi, dar va fi frig. Termometrele vor indica minimum 10 grade.
În week-end, este posibil să vedem câteva raze de soare, dar valorile termice vor rămâne destul de scăzute, fiind cuprinse între 8 și 17 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7176 secunde