CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

776
CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI - 61639443-1461581624.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza vremii pentru următoarele două săptămâni, în toată țara. Potrivit meteorologilor, vremea va fi schimbătoare și în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai, se vor semnala nori și ploi, însoțite chiar de furtuni.


Astfel, în Dobrogea, răcirea vremii va continua până pe 26 aprilie, când media maximelor va ajunge la 11 grade. Apoi, la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, adică de Paște, valorile termice diurne se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu o medie a maximelor de 17 – 19 grade. Regimul termic nocturn va ajunge sub cel normal pe 27 aprilie, când media temperaturilor minime va fi de 5 grade, însă, ulterior, această medie nocturnă nu va avea modificări semnificative până pe 8 mai și se va încadra între 7 și 11 grade.


În intervalele 25 – 26 aprilie și 1 – 3 mai va ploua pe arii extinse și moderat cantitativ, iar ploi în general slabe se pot semnala zilnic, cu precădere pe parcursul celei de-a doua săptămâni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Aprilie 2016
Stire din Actual : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.9857 secunde