Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni

382
1
Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni - winter017eaa4cdf52-1448899026.jpg

Articole recomandate

Valorile termice prognozate de către meteorologi pentru următoarele două săptămâni vor fi ușor mai ridicate în prima parte a intervalului, ajungând la medii maxime de cel mult 12 grade Celsius, însă ulterior regimul termic se va apropia de mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, valabile pentru perioada 30 noiembrie - 13 decembrie 2015.


În Dobrogea, temperaturile maxime vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit de-a lungul celor două săptămâni de prognoză și, până pe data de 8 decembrie, se vor situa, în medie, între 8 și 10 grade, apoi în jurul valorii de 6 grade. Și regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori pozitive cuprinse, în medie, între 1 și 4 grade Celsius. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe, ploi sau burniță, va fi mai ridicată în special după data de 8 decembrie.


Comentează știrea

ruslan
30 noiembrie 2015
Castiga bani pe internet

Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde