Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

338
1
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vreme-1455295801.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă suntem încă în plină iarnă, vremea se comportă ca într-o primăvară capricioasă. Și se pare că o va ține tot așa până la finele lunii februarie. Meteorologii anunță ploi și vânt, dar cu temperaturi mult peste cele normale pentru această perioadă a anului.

Pentru acest week-end a fost emisă și o informare meteo de precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului, în toată țara. Astfel, începând de sâmbătă dimineață, în jurul orei 8, și până duminică, după prânz, va ploua temporar în toate regiunile, iar la munte, vor fi și ninsori. Izolat, cantitățile de precipitații vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat. La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 80 de km pe oră și, local, va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Intensificări ale vântului vor fi pe arii restrânse și în celelalte regiuni, cu precădere în sudul Banatului, unde, trecător, se pot depăși viteze de 60 - 65 de km pe oră.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este înno-rat și va mai ploua slab pe timpul zilei. Vântul va sufla cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Noaptea, vor fi ceva averse devreme, după care norii se vor risipi. Termometrele vor indica minimum 6 grade.

Duminică, va fi mai mult senin și se va arăta soarele. Valorile termice vor mai crește și se vor situa între 8 și 14 grade. Deosebit de cald va fi și la începutul săptămânii viitoare, când vom avea chiar și 18 grade Celsius.

Comentează știrea

euEUOJjtrCyUUtgQhN
17 aprilie 2016
lrXurOPzzePGRGUAQ

pXR1SP jvziyzmtvkql, [url=http://yyntghmuyyhl.com/]yyntghmuyyhl[/url], [link=http://twjqaqgkvgfs.com/]twjqaqgkvgfs[/link], http://jmquimkynvjv.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4891 secunde