Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

191
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1427482630.jpg

Articole de la același autor

Dacă plănuiați să vă petreceți week-end-ul în aer liber, ar trebui să vă gândiți la alt mod de relaxare. Meteorologii anunță pentru acest sfârșit de săptămână vreme urâtă, multe ploi și temperaturi destul de scăzute.


Administrația Națională de Meteorologie a emis, încă de vineri după-amiază, o informare de precipitații și frig, pentru toată țara. Până duminică după-amiază, va ploua în toate regiunile, iar la munte, precipitațiile vor duce la topirea stratului de zăpadă. 


Sâmbătă, vor fi averse mai ales în estul, sudul și centrul țării. Cantitățile de apă vor depăși, local, 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 - 40 de litri pe metru pătrat în 24 de ore. În toate regiunile țării, vor fi temperaturi scăzute, mai ales valorile maxime diurne, iar vremea este rece pentru această dată. 


Sâmbătă, la Constanța, va ploua intens în timpul zilei și ceva mai slab noaptea. Vântul va sufla moderat, dinspre nord-est și vor fi între 6 și 9 grade. Duminică, aversele vor mai slăbi în intensitate, dar vântul se va mai intensifica. Va fi însă mai cald, până pe la 11 grade Celsius. 


Vestea proastă este că nici săptămâna viitoare nu scăpăm de ploi, care vor fi prezente, temporar, aproape în fiecare zi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Social : Încep ploile la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6051 secunde