Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

191
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1422032091.jpg

Articole de la același autor

Vremea se menține caldă, dar destul de instabilă, în week-end, la Constanța. Meteorologii anunță nori și ploi, până duminică, dar se pare că precipitațiile vor continua și săptămâna viitoare.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare valabilă până duminică, în jurul orei 10,00, când precipitațiile vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică (24/25 ianuarie) precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în cea mai mare parte a Moldovei, local în Transilvania și pe spații restrânse în rest.

În Banat și Oltenia cantitățile de precipitații vor fi mai abundente și vor depăși local 15-20 de litri pe metru pătrat și, izolat, în zona deluroasă și montană aferentă, 30-40 litri pe metru pătrat.

În Carpații Meridionali și în Munții Banatului se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste cu viteze ce vor depăși la rafală 70-80 de km pe oră, viscolind și spulberând zăpada. Temporar, intensificări ale vântului se vor semnala local în regiunile sudice și pe arii restrânse în centru, cu viteze de 45-55 km pe oră și, izolat, peste 55-65 km pe oră. De asemenea, în cursul zilei de duminică, 25 ianuarie și al nopții de duminică spre luni (25 - 26 ianuarie) va mai ninge în zonele montane, iar în restul teritoriului vor fi precipitații mixte. În regiunile sudice și estice se vor acumula cantități de precipitații în jurul a 10 litri pe metru pătrat.

Sâmbătă, la Constanța, va fi însorit în cursul dimineții, dar spre după-amiază se vor aduna nori și va ploua. Vântul va sufla moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, va fi mai mult înnorat, dar nu va mai ploua. Duminică, aversele vor reveni și va fi ceva mai frig, cu valori termice cuprinse între 2 și 7 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5407 secunde