CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

1423
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - plajamamaia61341134747-1465821032.jpg
După ploile de zilele acestea, vremea va deveni foarte călduroasă, la Constanța. Un val de aer din Africa va ajunge deasupra țării noastre și temperaturile vor crește simțitor.


Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 13 – 20 iunie, valorile termice diurne vor marca o creștere accentuată, de la o medie regională de 23 de grade în primele două zile, la 28 - 30 de grade începând de joi, 16 iunie. O creștere, în medie de aproximativ 4 grade, se va consemna și în ceea ce privește regimul termic nocturn, între începutul intervalului și cele mai calde nopți de la începutul celei de-a doua săptămâni de prognoză, când temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade. Apoi, atât temperaturile maxime, cât și cele minime vor marca o scădere ușoară și treptată spre 28 de grade, în medie, ziua și aproximativ 18 grade noaptea, valori apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade.


În primele două zile ale intervalului de prognoză vor fi averse și se vor înregistra cantități mai importante de apă. Ulterior, probabilitatea de apariție a averselor va fi redus și doar spre sfârșitul lunii iunie acestea își mai pot face apariția sporadic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde