Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

617
2
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vreme-1454934987.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță caldă în continuare la Constanța, cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă a anului. 
Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoare două săptămâni, în Dobrogea, anunțând vreme plăcută, cu ceva mai multe ploi decât până acum.


Astfel, pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză, valorile termice se vor situa peste cele climatologic specifice lunii februarie. Se vor înregistra temperaturi la amiază de 6 până la 11 grade, iar noaptea de 2, 6 grade, medie regională. Valori minime ușor negative sunt de așteptat la nivel local, în primele nopți.


În perioada 10 - 11 februarie, se vor semnala pe arii extinse ploi ce local vor fi mai însemnate cantitativ. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată și în intervalul 13 – 16 februarie și, posibil, în ultima zi.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Comentează știrea

Cosmin
8 februarie 2016
Adapost pentru viitor!

Adapost pentru viitor! Cea mai buna cale pentru a-ti asigura viitorul este sa faci AZI ceea ce trebuie. Acum ai gasit o oferta senzationala: programul care iti aduce bani ACUM si pe care il poti lasa mostenire urmasilor tai! Totul e simplu si primesti la pachet toate instructiunile de lucru. Poti lucra in timpul liber, cand vrei tu. Trimite-ne acum o cerere de detalii, la adresa de email: [email protected]

Daniel
8 februarie 2016
CĂUTĂM COLABORATORI PENTRU POSTARE ANUNȚURI

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4198 secunde