Cum va fi vremea în mini-vacanța de Sfânta Maria

264

Articole de la același autor

Litoralul se anunță plin în mini-vacanța de Sfânta Maria. Iar miile de turiști se vor bucura de vreme frumoasă, cu mult soare și temperaturi numai bune de răcorit în mare sau în piscină. Meteorologii anunță valori termice ridicate, dar nu au emis avertizări de caniculă, așa că va fi destul de plăcut.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și vântul abia dacă va adia ușor. Termometrele vor indica minimum 21 de grade Celsius.

Duminică, va fi preponderent senin. Rafalele se vor mai înteți, iar noaptea este posibil să apară furtuni cu fulgere izolate. Sunt așteptate ploi rapide de vară, însă fără cantități mari de apă. Valorile termice se vor încadra între 20 și 30 de grade.

Luni, în ajun de Sfântă Mărie, va fi temporar înnorat, dar temperaturile vor urca din nou până pe la 31 de grade. Vor fi însă unele intensificări ale vântului care vor mai reduce disconfortul termic. Noaptea, rafalele vor persista și vor fi minimum 22 de grade.

Marți, 15 august, va fi din nou foarte cald, cu valori termice cuprinse între 22 și 31 de grade, și mult soare. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est, așa că arșița va fi mai ușor de suportat. Dar, dacă mergeți pe faleză să vedeți spectacolul de Ziua Marinei, nu uitați de șepcuțe, ochelari de soare și multă apă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5474 secunde