Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion, în Dobrogea

1396
3
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion, în Dobrogea - vremecraciun-1382116222.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru intervalul cuprins în perioada noiembrie 2013 și ianuarie 2014. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se pare că vom avea o vreme mai rece decât în mod obișnuit. În luna noiembrie, temperatura aerului va înregistra, în general, valori apropiate de normele climatologice, exceptând zonele sud-estice, unde sunt estimate valori peste cele normale, iar cele nordice, sub mediile multianuale. Temperatura medie va fi de 4,2 grade. În Dobrogea, valorile termice se vor încadra între 5 și 8 grade Celsius. Se anunță precipitații între 20 și 45 de litri pe metru pătrat. În luna decembrie, regimul termic va fi normal în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile nordice și centrale sunt posibile medii ale temperaturii mai scăzute decât cele normale climatologice. Temperatura medie va fi de 0,6 grade. Cantitățile lunare de precipitații se vor situa peste media climatologică în centrul, estul și sud-estul țării și apropiate de normalul perioadei în celelalte regiuni. În Dobrogea, temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 4 grade și se pare că vom avea parte de ninsori consistente. În ianuarie 2014, valorile termice vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale, iar local în partea de sud și sud-est a țării sunt posibile temperaturi peste normele climatologice. Temperatura medie va fi de -3,1 grade. Cantitățile lunare de precipitații vor fi, în general, apropiate de media climatologică, exceptând regiunile vestice, sud-vestice și centrale, unde sunt posibile valori exce-dentare. În Dobrogea, valorile termice se vor situa între -2 și 0 grade și precipitațiile vor fi apropiate de cantitățile normale pentru această perioadă. 



Comentează știrea

geo
19 octombrie 2013
prognoza meteo

cand scrieti un articol scrietil la subiect nu copy paste si schimbam titlul

viva
19 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Mai multe informatii gasiti aici.>>>> http://bit.ly/1aSrviH

afacerea cainele maidanez constantean.
20 octombrie 2013
preaiubitul si stimatul tovaras primar

Lagărele Botoșani, Constanța, Slatina – parte a afacerii "Maidanezul" Articol de Petronela Lorena Chiribuță on 7 Decembrie 2012 Cainele paralizat mancat de viermi Constanța, Slatina, Botoșani – parte a afacerii "Maidanezul", la televiziunea naționala ARD, Germania "Cand intri in asa zisul adapost de caini de la CONSTANTA, ai senzatia ca s-ar putea sa fie chiar o pensiune de caini. Pacea mentala a secretarelor cu tigara in mana si ceasca de cafea intr-alta, cateva tarcuri presarate printre pomi care gazduiau niste caini de rasa nu ti-ar induce ideea ca dincolo de cealalta poarta este realitatea cruda a ceea ce "SC Puppy Vet" numeste "adapost" finantat binenteles in totalitate de primaria Constanta, adica de noi.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.7049 secunde