Cum se va circula în Peninsulă, de Ziua Marinei

781
Cum se va circula în Peninsulă,  de Ziua Marinei - cumsevacircula1-1502464667.jpg

Articole de la același autor

Traficul în toată zona peninsulară a Constanței va fi restricționat de Ziua Marinei, de luni, 14 august, de la ora 7,00, și până marți, 15 august, la ora 24. Nu

se va circula pe strada Traian spre Poarta 3, pe strada Traian până la Poarta 1, pe strada Termele Romane de la intersecția cu strada Traian, pe bulevardul Tomis de la intersecția cu strada Traian, pe strada Ecaterina Varga de la intersecția cu strada Negru Vodă, pe strada Mircea cel Bătrân de la intersecția cu strada Negru Vodă.

Accesul riveranilor se va realiza prin prezentarea unui act de identitate care dovedește că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona în care au fost impuse restricții de circulație. De menționat că mașinile de aprovizionare vor avea acces în zonă, în cele două zile, doar în cursul nopții până la ora 7,00.

Accesul taxiurilor, mijloacelor de transport, cum ar fi autoturisme, microbuze și maxi-taxi, va fi interzis, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, persoanelor invitate sau acreditate să participe la acest eveniment.

De asemenea, va fi interzisă oprirea pe bulevardul Regina Elisabeta, pe strada Termele Romane, pe trotuarul din fața Comandamentului Flotei, semicercul de la Farul Genovez, pe strada Remus Opreanu între Comandamentul Flotei și strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, cu excepția autovehiculelor din coloanele oficiale sau aparținând demnitarilor statului român.

Program prelungit la autobuzele RATC

Transportul persoanelor care doresc să participe la acest eveniment este asigurat de RATC, prin suplimentarea transportului cu mijloace de transport. Astfel, în zilele de 14 și 15 august, autobuzele RATC vor circula conform programului din zilele de sărbătoare.

În ziua de 14 august, când au loc repetițiile, fluxul autobuzelor va fi unul normal, pentru ca pe 15 august, în intervalele orare cu număr crescut de călători, între orele 7.30 și 9.30 și după ora 13.00, pe traseele regulate către zona evenimentului se va suplimenta numărul de autobuze și se va reduce frecvența acestora.

Miercuri, chiar de Ziua Marinei, programul liniilor 42, 44, 48, 51 și 101C se prelungește până la ora 24,00, iar liniile 42, 48 și 101C se prelungesc până la Poarta 1, cu program de la ora 5.45 până la ora 24.00. De asemenea, autobuzele care deservesc liniile prelungite vor opri în toate stațiile până la Poarta 1, iar linia de autobuz 42 va fi suplimentată cu trei autobuze pe tot parcursul zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4676 secunde