Cum se acordă măsurile de prim ajutor pentru persoanele drogate. Acțiune de informare pe litoral

216
Cum se acordă măsurile de prim ajutor pentru persoanele drogate. Acțiune de informare pe litoral - fonddroguri513817644321381792442-1501241247.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog (ANA) prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanța a desfășurat în perioada 19 iunie – 28 iulie 2017 în mun. Constanța și Stațiunea Mamaia, activități de informare antidrog cu privire la acordarea unor măsuri de prim-ajutor în anumite situații de criză datorate consumului de droguri. 


Activitățile de informare au avut ca obiectiv informarea întregului personal al cluburilor din Stațiunea Mamaia (Crazy Club, Fratelli Beach & Club, Ego Club&Lounge, Bamboo Club, Loft Club, Luv Lounge, Kudos Beach Club și Door’s Club) și al evenimentelor muzicale de amploare de pe litoralul românesc (Forța ZU, Festivalul Dakini-Tuzla), în scopul dobândirii unor deprinderi cu privire la modalitățile de intervenție în anumite situații de criză datorate consumului de droguri. 
Au fost informați un număr de 182 de angajați ai cluburilor și ai evenimentelor muzicale (barmani, ospătari, hostess, agenți de securitate, manageri, beach boy/girl). 


În cadrul activităților, echipa de specialiști a CRPECA Constanța compusă din formatori autorizați ANC și medic specialist a prezentat simptomele prin care se poate recunoaște o intoxicație cu droguri, semnele prezente în cazul supradozei, măsuri de prim-ajutor în cazul intoxicației cu droguri și recomandări pentru reducerea riscurilor. 


De asemenea, specialiștii au răspuns la întrebările angajaților și au discutat despre situațiile concrete cu care aceștia s-au întâlnit de-a lungul timpului, prezentând totodată modalități legale de intervenție și soluționare a acestora. 
Activitățile vor continua pe toată perioada sezonului estival 2017 la evenimentele muzicale de amploare de pe litoral. 
Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4215 secunde