Cum puteți plăti impozitele locale rapid și fără să stați la coadă

461
1
Cum puteți plăti impozitele locale rapid și fără să stați la coadă - spit38-1489688232.jpg

Articole de la același autor

În ultimele săptămâni, constănțenii au primit înștiințările de plată pentru impozitele și taxele locale. Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a finalizat campania de expediere a scrisorilor cu sumele de achitat și, în cazul în care mai sunt persoane care nu le-au primit, acestea pot solicita informațiile la unul din ghișeele fiscale. 


Încă mai aveți timp să beneficiați de bonificația de zece la sută pentru persoanele fizice și cinci la sută pentru cele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport, dacă plătiți până pe 31 martie. Puteți opta pentru una dintre cele șase modalități de plată, care vă este mai la îndemână. 


Astfel, pot plăti online, integral sau în cinci rate egale, prin programul BT, pe site-ul www.spit-ct.ro sau accesând direct link-ul https://etax.spit-ct.ro/; prin intermediul aplicației Etax Mobile; prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania; prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic - Banca Transilvania; prin intermediul cardului bancar la ghișeele agențiilor fiscale integral sau în cinci rate egale (BT, Garanti); prin ordin de plată, beneficiar Primăria municipiului Constanța - cod fiscal 4785631 sau prin numerar, la toate oficiile Poșta Română, stațiile OMV - Petrom din municipiul Constanța, prin serviciul Westaco Express, agențiile băncii Garanti Bank și agenției fiscale SPIT.


Comentează știrea

behehe
17 martie 2017
nu "constantenii au primit"

corectati cu "unii constanteni au primit..." Unii, inca nu. Se fac discriminari -eventual politice- la SPIT? E de urmarit. Oricum, facturile astea trebuiau sa vina din ianuarie. Pe urma urla ca ai intizieri la plata si iti baga majorari...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde