Cum puteți ajuta copiii de la țară să meargă la școală

201
1
Cum puteți ajuta copiii  de la țară să meargă la școală - cumputetiajuta-1408028440.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF și Carrefour desfășoară o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniți din medii defavorizate să meargă la școală. În toate cele 25 de hipermarketuri Carrefour din întreaga țară, clienții pot alege să adauge la bonul lor un leu la casa de marcat, ajutând astfel copiii să nu renunțe la școală.

În România, sunt aproximativ 400.000 de copii care nu merg regulat la școală. Mai mult, doi din zece copii nu termină opt clase. Pornind de la aceste statistici îngrijorătoare referitoare la copiii care părăsesc școala, UNICEF a demarat în 2010 campania "Hai la școală" de prevenire și reducere a fenomenelor de absenteism și abandon școlar.

"Din experiența noastră, copiii vulnerabili beneficiază de educație atunci când profesorii colaborează cu părinții și cu comunitatea. Ne bucurăm că partenerul nostru Carrefour oferă clienților săi oportunitatea de a se implica simplu și rapid, ajutând astfel copiii să meargă la școală. O donație mică, de doar un leu, poate produce o schimbare pe termen lung pentru copii", a declarat Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF în România. 

Comentează știrea

ion
17 august 2014
chiar va intereseaza

ani de zile lainceput de an scolar din partea consiliului judetean toti copii de la tara primeau rechizite pentru tot anul scolar , sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Nicusor Constantinescu atunci nu se mai facea publicitate marilor magazine

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Spune "Stop" Violenței!
Pagina a fost generata in 2.656 secunde