Cum poți plăti și lua autorizația de tramă stradală fără să te duci la SPIT

416

Articole de la același autor

Începând de ieri, operațiunile pentru plata și eliberarea autorizației de tramă stradală în municipiul Constanța pot fi făcute online. "Pentru a reduce timpul dedicat achitării și obținerii autorizației de circulație privind taxa folosire tramă stradală, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța vine în sprijinul cetățenilor, oferind posibilitatea efectuării operațiunilor online, pe site-ul www.spit-ct.ro", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.


Potrivit acesteia, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice, pot achita taxa și intra în posesia autorizației de circulație pe adresa personală de e-mail accesând secțiunea "Plata online a impozitelor" - "Plată alte taxe" și completând datele solicitate (CNP/CUI, nume și prenume/denumire societate, adresă de domiciliu/sediu, localitate, județ, e-mail, tipul taxei, datele mijlocului de transport).


De asemenea, pentru verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise, SPIT a implementat pe site-ul instituției www.spit-ct.ro butonul "Verifică autorizație circulație" din cadrul secțiunii "Servicii Online".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8601 secunde