Cum poți plăti impozitele locale de pe tabletă sau telefon

216
Cum poți plăti impozitele locale de pe tabletă sau telefon - spit12-1505839842.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu îți face plăcere să te înghesui la ghișee să-și plătești taxele și impozitele locale, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța ne reaminteșe că avem posibilitatea achitării impozitelor și taxelor locale prin intermediul dispozitivelor mobile, adică de pe telefon sau tabletă.


"Pentru a beneficia de această modalitate de plată, persoanele care dețin telefoane/tablete cu sistem de operare Android trebuie să descarce aplicația E-tax Constanța de pe magazinul online Play Store, iar cei care dețin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store. Autentificarea pentru accesarea directă a contului E-Tax se face în baza unui nume de utilizator și a unei parole, obținute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata online a impozitelor sau accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Potrivit acesteia, pe lângă plata online a impozitelor, aplicația permite vizualizarea istoricului plăților, precum și informații despre plata online.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3964 secunde