Cum poți merge la munte sau la mare cu Poșta Română

327
Cum poți merge la munte  sau la mare cu Poșta Română - cumpotimergelamunte-1403627018.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română a lansat concursul național "Cărțile poștale îți arată lumea". Concursul presupune colecționarea a cât mai multe cărți poștale primite de către copii în timpul vacanței de vară (cu data poștei cuprinsă în perioada 1 iunie - 14 septembrie 2014) și se va încheia la data de 9 octombrie 2014, de Ziua Mondială a Poștei.

Concursul se află la a doua ediție și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

"Cartea poștală rămâne gestul cel mai personal de a spune că îți pasă. Încurajăm noile generații să transmită cele mai apropiate gânduri într-un mod clasic și nealterat: Cartea poștală!", este de părere directorul Poștei Române, Alexandru Petrescu.

Competiția are ca obiectiv stimularea copiilor de a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondența clasică și de a-i ajuta pe aceștia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărțile poștale.

Premiile acordate câștigătorilor vor consta în sejururi la munte și, respectiv, la mare, în spațiile de cazare ale Poștei Române. Copiii vor avea posibilitatea de a fi însoțiți de părinți și de frați, dacă este cazul.

Regulamentul și fișa de înscriere în concurs se pot descărca de pe site-ul Poștei Române, www.posta-romana.ro, iar formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la Oficiul Poștal București 10, Căsuța Poștală 110, până la data de 26 septembrie 2014 (data limită a poștei).

Prima ediție a evenimentului a avut loc în anul 2011, când o fetiță a reușit să acumuleze un număr de peste 9.000 de cărți poștale din toate colțurile lumii, într-un timp relativ scurt, de doar trei luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7832 secunde