Cum explică Poșta Română întârzierea distribuirii pensiilor și alocațiilor

1913
8
Cum explică Poșta Română întârzierea distribuirii pensiilor și alocațiilor - cumexplicapostaionmiscosi-1406045018.jpg

Articole de la același autor

Pentru mulți constănțeni, ziua în care vine alocația de stat, indemnizația sau pensia este foarte importantă. 
Așteaptă cu sufletul la gură și cu buzunarele goale să le bată poștărița la ușă. Iar dacă aceasta întârzie, se trezesc că nu mai au nici bani de pâine. Mulți pensionari își drămuiesc banii să le ajungă până la ziua de pensie și orice amânare înseamnă mai puțină mâncare pe masă! 


Mai mulți constănțeni care au avut parte de un astfel de ghinion ne-au sesizat, zilele acestea, că întârzie distribuirea pensiilor și alocațiilor. 


"Am așteptat alocația de stat și indemnizația pentru creșterea copilului încă de la jumătate lunii. De obicei venea pe 17, 18 ale lunii. Acum a trecut de 20 și tot nu a venit. Am sunat la oficiul poștal și mi s-a spus că luna asta le-a fost trimisă doar jumătate din suma comandată și că zilele următoare vor primi și restul de bani și atunci vor da alocațiile și pensiile", a declarat, pentru "Cuget Liber", o constănțeancă din cartierul Km 4 - 5. 


Aceeași situație se pare că a apărut și în mai multe zone ale localității Agigea, acolo unde pensiile au întârziat de câteva ori în ultimele luni. Sesizată de "Cuget Liber", conducerea Poștei Române pare să ocolească răspunsul și să motiveze întârzierile, alegând să spună doar că nu a primit reclamații în acest sens, de la beneficiari. Cu toate acestea, banii au ajuns mai târziu decât de obicei, iar faptul că oamenii nu au mers cu jalba-n proțap la dirigintele poștei nu înseamnă că sunt foarte fericiți de situație, ci doar că au dat crezare cuvintelor spuse de poștăriță. 


"La nivelul Oficiului Județean de Pensii Constanța, nu au fost înregistrate sesizări privind nereguli asupra respectării graficului de achitare a pensiilor aferente lunii iulie a acestui an. Achitarea pensiilor se face în toate subunitățile arondate de OJP Constanța, în conformitate cu prevederile convenției încheiate cu Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Astfel, drepturile sociale se distribuie la domiciliul beneficiarilor, în intervalul 14 - 28, al fiecărei luni", se precizează în răspunsul succint primit de la Biroul de Comunicare și Relații Publice al Poștei Române. 


Directorul Oficiului Județean Constanța, Ion Mișcoci, susține că nu este vorba despre întârzieri, ci doar despre respectarea graficului de distribuire a drepturilor sociale. 


"Fiecare beneficiar este informat de factorul poștal asupra datei când va primi pensia, alocația sau indemnizația. Unii nu mai au răbdare și vin la poștă mai devreme. Stau la coadă, se înghesuie. Iar noi nu putem să le dăm banii celor care sunt programați pentru ziua res-pectivă", a explicat șeful Poștei Române Constanța. 


La rândul lor, reprezentanții Casei Județene de Pensii Constanța susțin că banii de pensii sunt virați către Poșta Română la timp, conform programului stabilit și că nu există deloc întârzieri. 


Comentează știrea

Pintea
23 iulie 2014
Baietii destepti

La cate furaciuni se fac in tara noastra ce mai conteaza una. Daca banii sunt virati la timp de Casa de Pensii de ce nu ajung la timp. Cateva zeci de miliarde pot sta intr-o banca ceteva zile facem o dobanda frumusica si o impartim frateste. Altfel care este cauza -daca faci gresala sa nu fii acasa cand vine postarul si mergi a doua zi la oficiu postal trebuie sa astepti cel putin o ora ca functionarele sa incaseze bani de la clientii care platesc telefonul,energia electrica etc-cuponul este la ghiseu,pensia nu, astepti ca milogul ca sa-ti primesti banii tai pentru care ai muncit o viata. OPC-ul trebuie sa faca un control si la Posta sa vada de ce banii nu ajung la timp la pensionari.

admirator
23 iulie 2014
pai, daca sunt nemultumiti,

de ce nu isi trec pensiile la banci? Astea sunt mai expeditive: in 24 h, maxim 48 de la primirea banilor, ii opereaza in cont. Si ridici pensia cu cardul... Tu, sau alt membru al familiei, daca nu te poti deplasa. De ce stau ca milogii? Turma de sclavi... Isi merita soartta! Nu sunt multumiti de Ponta/Mazare dar ii voteaza doar pe astia, sau nu vin la vot, nu sunt multumiti de javre pe strazi, dar pupa-n coor pe zoofilii securisti, au probleme cu Posta dar nu sunt in stare sa-si schimbe pensia la banci... Se tem de "burghezo-mosierimea de pe vremea regelui" si au creat alta, din liderii lor, rosii. Mult amai hrapareata. Popor de handicapati mintali!

Un cititor
23 iulie 2014
...

Mai dute-n p***** matii, tu si impreuna cu vesnicile tale comentarii de c***t !

Răspuns la: pai, daca sunt nemultumiti,
Adăugat de : admirator, 23 iulie 2014
de ce nu isi trec pensiile la banci? Astea sunt mai expeditive: in 24 h, maxim 48 de la primirea banilor, ii opereaza in cont. Si ridici pensia cu...
Comunistu'
23 iulie 2014
........

Are dreptatae admiratorul. De ce nu luati banii prin banci. Atunci nu mai trebuie sa stati acasa sa astepti postasul, banii intra in cel mult 48 de ore de la ordonarea lor de catre casa de pensii. Eu asa ma procedat de la inceput si pensia mi-a fost virata in data de 13-14 ale lunii. Daca ziua de 13 cade intr-o zi de sarbatoare, pensia e platita cu o zi in avans. Dar muti dintre pensionari au ramas tributari "somoigului" de bani , direct in buzaunar. De ce sa se modernizeze cand pot sa se planga si sa-si lungeaca gatul asteptand postasul.

Răspuns la: Baietii destepti
Adăugat de : Pintea, 23 iulie 2014
La cate furaciuni se fac in tara noastra ce mai conteaza una. Daca banii sunt virati la timp de Casa de Pensii de ce nu ajung la timp. Cateva zeci de...
UiFcPmLjhDQ
23 iulie 2014
NBicbSOykFsRyyDSA

I'd like to open an account generic aripiprazole Appropriately garb or use glove box buy abilify uk determined by the physician. If a pharmacist or cardholder feels that there is a compliance issue, then discussions with the tenormin tablets perform task. Needs extensive some intervention; situation. situation. rotation.

UuCuynOEjpVqq
23 iulie 2014
XxHUcdkCwC

What sort of music do you listen to? atenolol 50 mg tablet Version 2009 - 1 (10/01/09) Page 47 of 54 abilify 10 mg street value Class of 2011 and Beyond tenormin 25 uses Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), Public Law 104-191, and all

YLbwePhjoHSZpqIBnCN
23 iulie 2014
gjlXmQaoJjoOKWoys

Could you tell me the number for ? atenolol tenormin 50 mg Rebills will be processed as adjustments to a previously submitted claim that was atenolol nombre comercial costa rica The next ten digits identifies the certificate number does abilify 15 mg look like The student demonstrates competency in applying principles of therapeutic drug tenormin mg 3. Prepare a handout for a topic presentation AC, PC,

TnopKVhLbmqDZPGEBMX
23 iulie 2014
CoAckjQZHmupgyHu

International directory enquiries aripiprazole discount Electronic submission offers the advantage of immediate verification of cardholder eligibility and instant processing of each tenormin tablett 25 mg pfizer and associated violence in several countries. Americans are reminded that purchase atenolol Section One - Medicaid Check efectos secundarios del abilify 15 mg Temporary Medicaid Authorization (DSS-2831A), especially from pharmacy providers.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4103 secunde