Cum au scăpat constănțenii de aparatura electronică veche și uzată

203
Cum au scăpat constănțenii  de aparatura electronică veche și uzată - cumauscapat-1397492195.jpg

Articole de la același autor

Peste 5.200 de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate în numai două zile, în Constanța. Acțiunea, intitulată "Hai să facem curățenia de primăvară!", a fost organizată de com-pania de salubrizare Polaris și Gremlin.
Constănțenii care s-au debarasat de un deșeu electric sau electronic au avut ocazia de a participa la o tombolă cu premii. Astfel, Anca Mihaela Naidin a câștigat un aspirator de mână, Mircea Rancichi - un mop cu aburi, Sorin Andrei Grigore - aspirator fără sac, Sirma Caraman - o ședință de curățenie profesională la domiciliu.  
În municipiul Constanța funcționează în permanență cinci centre de colectare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice. Constănțenii se pot debarasa de echipamentele electrice și electronice uzate pe șoseaua Mangaliei, în zona complexului comercial Billa, pe strada Adamclisi, în zona complexului Brotăcei, pe strada Cișmelei, la intrarea spre Școala nr. 29, pe bu-levardul I.C. Brătianu, în zona complexului Cora și pe strada Unirii, în zona complexului Adivin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7976 secunde