Libertatea.ro:

CUM ARATĂ HOTELUL LUI RADU MAZĂRE DIN MADAGASCAR / GALERIE FOTO

9353
3

Articole recomandate

Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a investit, in 2012, in construirea unui hotel in Madagascar. Mai exact, o serie de bungalouri langa plaja, pe un teren pe care l-a concesionat, pentru 99 de ani, de la un trib local. A platit doar 1 euro pe metru patrat si a achizitionat un teren de 1,8 hectare. Acolo a ridicat un complex pentru cei pasionati de sporturi nautice. Iata cum arata proprietatea pentru care a platit doar… 1 euro pe metru patrat, informează libertatea.ro


Acesta preciza că a concesionat terenul pentru că în Madagascar legea nu le permite străinilor să dețină proprietăți. În schimb se practică formula de concesionare pe 99 de ani, cu prelungire automată. Terenul apare și în declarația sa de avere din 2014, fostul edil precizând că îl deține împreună cu fratele său Mihai. 




De când a bătut palma cu tribul din Madagascar, Radu Mazăre a mai făcut câteva drumuri acolo pentru a supraveghea cum decurge construcția și, probabil a fost și de curând în zonă, deoarece în luna martie magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ridicarea controlului judiciar sub care se afla și prin care nu putea părăsi țara. Între timp, fiul său, Răducu Mazăre a început să facă reclamă pe rețelele de socializare afacerii care a debutat pe 1 iunie sub numele de "Mantasaly Resort".

Este vorba de 16 bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, Madagascar, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge. Clienții beneficiază de cursuri de kite din partea unor instructori autorizați și pot cumpăra sau închiria echipamente de la magazinul din complex. Întreg complexul este alimentat cu energie electrică provenită de la panouri solare, iar potrivit site-ului complexului, anul viitor va fi inaugurat și un centru SPA aici, mai informează libertatea.ro.


Articolul integral poate fi citit pe www.libertatea.ro


Comentează știrea

ath
15 iunie 2016
Ma gandeam si eu...

Ca acolo pe plaja se potrivea de minune un hotel cu cel putin 20 de ataje din beton,sticla,fier forjat si inox,un fel de accent vertical,asa ca la Mamaia.Apoi ma intreb unde sunt barurile,discotecile,si alte constructii ridicate chiar pe nisip,asa ca la Mamaia.Sa nu stie Mazare cum se obtine profit din turism ? Daca la Mamaia au adus palmieri in ghiveci,de ce acolo nu vad brazi in borcan ? Unde sunt braziliencile cu dansurile lor minunate,unde sunt carele alegorice,unde sunt prostituatele,unde este telecabina,AquaMagic,magarusii,unde este porumbul fiert,sezlongurile,umbrelutele,tarabele cu chiloti expusi pe corso ? Babilonia ,unde este ? E trist,nu-mi place.Daca tiganie ca la Mamaia nu e,nimic nu e.Flori,vad multe flori,spatii mari aerisite,multa verdeata si se pare ca linistea si glasul valurilor sunt mai importante pe plaja lui Mazare.Boxele,unde sunt boxele ? De ce la Mamaia se poate si in Madagascar nu se poate ? Ce o fi in capul lui Mazare ? Uite un posibil raspuns:pentru ca seful de trib nu suporta primarii corupti.Pentru ca ei nu au primarie.Daca seful de trib ar fi stiut ca Mazare a fost primar in Constanta,probabil ca l-ar fi fiert intr-un ceaun.Si basca lui rosie ar fi ajuns garnitura in farfuria tribului.Fagadau stie unde va munci el tot restul vietii ? Despre investitii,despre preferintele investitorilor romani vorbim data viitoare.Mai pesedeilor,mai golanilor, sa nu mai vorbiti despre locuri de munca,patriotism si investitii in Constanta ca riscati sa primiti o palma peste plisc.De ce investiti in Madagascar,in Brazilia si pe aiurea ? Stiu.....milosilor,voi aveti grija de saraci,someri si de batrani.PMV !

m
15 iunie 2016
mm

Constanteni!Aici sunt banii dumneavoastra!Veniti de luati! Am auzit ca pe acolo misuna tot felul de lighioane veninoase,oare nu avem noroc?Sau de mazare nu se atinge nimeni si nimic?

vasi
15 iunie 2016
bogatul păstăios

păstaie este imun la toți și la toate; oare judecătorii au pus sechestru și pe această proprietate măzăricească? ori ne arată, încă o dată, aroganța, impunitatea, dezmățul, jigodismul, etc., cu care ne-a tratat pe toți ani de zile?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde