Copiii din județ, impresionați de profesorii trăzniți și Autobuzul Veseliei "DRAM DRUM"

214

Articole de la același autor

Autobuzul "DRAM DRUM" a ajuns până acum la copiii din comunele Tortoman, Târgușor, Ostrov. Aici, cei 14 profesori trăsniți au fost întâmpinați cu zâmbete și bucurie de către copii.

Cei aproape 300 de învățăcei au luat parte la cursurile susținute în căminul cultural din localitate. Ca de obicei, toți profesorii au fost luați cu asalt de cei mici, dornici să afle cât mai multe secrete ale diverselor forme ale artei.

Reprezentanții Asociației Culturale "Teatrelia" au declarat că, rând pe rând, copiii și-au încercat talentele fie la tobele lui Ionuț Micu, fie la atelierul de jonglerie susținut de Antonio, fie la cel de baloane de săpun condus de Baloo. La Tortoman, în schimb, adolescenții le-au oferit ei înșiși o surpriză profesorilor și s-au dezlănțuit într-un dans plin de viață, o Pamporea.

La Târgușor, copiii au fost extrem de impresionați de profesoara de pantomimă, frumoasa Mimosa, care le-a împărtășit elevilor săi tainele comunicării non-verbale, în timp ce maestrul păpușar a dat naștere unor povești alcătuite din misterioasele umbre ce se ascund în teatrul său magic. Cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați de apariția și dispariția siluetelor din spatele paravanului fermecat al lui Gepetto. Începutul de săptămână a dus Autobuzul Veseliei tocmai la Ostrov.

Aici, atelierele celor 14 profesori trăsniți au fost umplute până la refuz de cei mici, însoțiți de părinți și bunici, iar la final, cei mai buni, cei mai receptivi și mai talentați elevi au primit câte o diplomă de merit din partea dascălilor.

În zilele următoare, Autobuzul Veseliei va pleca mai departe, spre a însufleți copiii din încă 12 localități din județul Constanța: Lipnița, Băneasa, Cumpăna, 23 August, Siliștea, Pantelimon, Limanu, Cogealac, Mereni, Adamclisi, Vulturu și Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9939 secunde