Cooperare strategică pentru creșterea competențelor tinerilor antreprenori

112

Articole de la același autor

În perioada 30 septembrie 2015 - 29 septembrie 2016, Centrul pentru dezvoltare durabilă "Orizonturi" din Polonia, în parteneriat cu Fundația Universitatea Hyperion din București, a realizat un proiect de cooperare strategică pentru o mai bună educație antreprenorială, care a fost co-finanțat prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene. 


Scopul proiectului a vizat creșterea competențelor tinerilor în domeniul antreprenoriatului. Ca parte a proiectului a fost dezvoltat și testat un curriculum de antreprenoriat inovativ, în care cel mai mare accent a fost pus pe utilizarea metodelor practice și a jocurilor de simulare. De asemenea, s-a realizat o componentă de e-learning reali-zată prin Platforma Laboratorului Virtual pentru Antreprenoriat (VELP-Virtual Entrepreneurship Laboratory Platform). La activitățile de formare, care s-au desfășurat în perioada 6-10 iunie 2016, la București, respectiv 20-24 iunie 2016 la Putusk, au luat parte 24 de participanți.


Conferința finală a proiectului a fost organizată în data de 20 septembrie 2016, în sala de conferințe a Breslei Meșteșu-gurilor și Antreprenoriatului din Putusk. La acțiune au fost prezenți participanții proiectului, elevii și profesorii din școlile profesionale din Putusk, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și antreprenori din România și Polonia.


Pentru toate persoanele interesate de creșterea competențelor în domeniul antreprenoriatului, există informații despre proiect disponibile pe website-ul www.centrumhoryzonty.pl/p/bee.html. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Economie : Zece companii au debutat pe piața AeRO
Pagina a fost generata in 0.3009 secunde