Marșul bicicliștilor!

Constănțenii, revoltați că nu au pe unde să meargă pe două roți

768
3

Articole de la același autor

Bicicliștii din Constanța au ieșit pe străzile din oraș și și-au dat întâlnire în fața primăriei, pentru a atrage atenția autorităților locale că vor piste, pentru a putea circula în siguranță.

Marșul a fost organizat de asociația Tomis Bike Constanța, în colaborare cu Baricada Verde, Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) și Masa Critică Constanța și a ajuns la ediția a treia, după două ediții, în aprilie și septembrie 2016.

Bicicliștii și-au dat întâlnire în Piața Ovidiu și au plecat, în co-loană, pe străzile Mircea cel Bă-trân, Ion Rațiu, bulevardul Tomis, pe strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Mamaia, strada I.Gh. Duca, bulevardul Ferdinand și strada Traian. S-au oprit în fața Primăriei Constanța, unde au întins un banner pe care scria cu litere de-o șchioapă: Piste Velo = zero".

"Vrem un oraș pentru oameni, să putem circula pe bicicletă, fără teamă. Motivele organizării acestui marș sunt neaplicarea măsurilor de siguranță rutieră, încurajarea transportului monitorizat, lipsa unei viziuni a administrației orașului pentru creșterea calității vieții și neaplicarea măsurilor de eficientizare a transportului public prin asigurarea de benzi dedicate bicicliștilor", au explicat reprezentanții organizatorilor. 

Comentează știrea

bipedul
24 aprilie 2017
merg de-acuma cu mopedul

O sa vedem piste de bicicleta cand se vor mai construi piste pe Kogalniceanu.Hai sa fim seriosi!Pai dragi colegi de trafic,cu masina nu mai ai siguranta,dar cu bicicleta?Pai vine manelistul si te calca din principiu,ca esti sarac daca te vede pe bicicleta.Vin prahoveanul,bucurestenii,aia cu numere de bg si tx sau xa,si alti analfabeti care-au luat permisul cu metoda x si 0.apoi sunt cainii comunitari,care au o placere teribila sa alerge dupa biciclisti si carutele de tigani.apoi sunt familiile de machidoni care au cate 4 masini,astia unde sa mai circule?Te calca!Noi n-avem drumuri,darmite piste de biciclete!Hai sa avem o zi buna!

BOBY VEGAS
24 aprilie 2017
biciclistii

Dragi biciclisti va respect ..nu va mai luptati cu morile de vant cei ce conduc acest oras - MAHALA sunt incompetenti ..parsivi ..lacomi .ordinari ..nu cunosc realitatile orasului ..orasul este plin de carute cu coviltir ..pline cu peturi si puradei ..tigani care umbla in haita ..se lovesc de masini de oameni chiar ..numai la paris ..berlin ..dubai am mai vazut asa ceva ..cunosc f multe familii care sau mutat in transilvania ..motivul este ca in acest oras oriental ..este o mizerie la proriu de oameni ..tigani ..iterlopi ..turci - tigani ..pietele sunt sufocate de ei mizerie ..galagie ..precupete care latra ..ea chilotii ..ea ciorapii ..ea ceapa ..tigari ..politia incompetenta trece pe langa ei nu vede nu aude ..vezi piata tomis 3 ..gara ..galeriile soveja ..toate intersectiile ..e jale un oras plin de asistati sociali tinuti la acest nivel ptr a putea fi controlati si manipulati la alegeri ptr voturi ...mancav-ar viermii de vii m-am saturat sa platesc impozite si taxe ptr acesti viermi ..trantori si imputiti ..nenorocitilor ..totul are o limita .

Mos Ion
24 aprilie 2017
Orasul a ajuns o hazna , o corabie in deriva !

Nimic nu mai este in regula in orasul asta , totul este o infectie ...Transport , infrastructura , salubritate , calitatea vietii ,si nu in ultimul rand cetatenii orasului ....o societatate bolnava care se complace in tigania asta ! Asta-i situatia in momentul de fata , eu si familia mea ne gandim din ce in ce mai serios pentru '' debarcare '' , vrem sa parasim aceasta corabie care dintr-un moment in altul va naufragia !

Pagina a fost generata in 1.5381 secunde