Constănțenii rămân fără căldură și apă caldă. CET-ul va fi debranșat de la rețeaua de apă

902
2
Constănțenii rămân fără căldură și apă caldă. CET-ul va fi debranșat de la rețeaua de apă - cet11345485408-1360765158.jpg
Din cauză că Electrocentrale București S.A. are datorii de peste 2,8 milioane de lei către S.C. RAJA S.A., CET ar putea rămâne fără apă de săptămâna viitoare, fiind astfel în imposibilitatea de a mai furniza energie termică pentru constănțeni. 


"Deși RAJA a dat dovadă de înțelegere și au fost transmise către Electrocentrale București S.A. - CET Constanța numeroase notificări, somații de plată, dar și avize de debranșare, nici unul din aceste demersuri nu a dus la achitarea datoriilor.  Potrivit legii avem dreptul să sistăm furnizarea apei în cel mult 30 de zile calendaristice de la data expirării termenului de plată a facturilor. Faptul că nu am pus în aplicare prevederile legale, imediat la termenele scadente, demonstrează că suntem responsabili și că interesul cetățenilor primează întotdeauna. Totuși, în situația economică actuală, ne vedem nevoiți să recurgem efectiv la măsura de sistare a furnizării apei potabile. În acest sens, societatea Electrocentrale București SA - CET Constanța a fost avizată și urmează să fie debranșată în data de 19 februarie 2013, dacă până la acest termen nu-și achită facturile restante", precizează purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A, Irina Oprea. 




Comentează știrea

Mascariciul mazare
13 februarie 2013
Irina Proasta

Aceasta muiere Oprea Irina , inraita in suflet pentru ratarile din viata afectiva personala , si cu ochi bulbucati urmare a unei boli mentale , a fost adusa de nemurile cu numele de Oprea care au impanzit RAJA si face pe purtatoarea de cuvant , citind ceea ce i-a scris ma-sa (cu cratima!). Tolomaca nu stie ca pe timpul iernii , conform unei hotarari de guvern , nu se pot opri instalatiile pentru incalzirea populatiei , chiar daca au datorii. Ce-i poti cere unei inculte cu ochii iesiti din orbite ?!? Andreea Perhaita, macar tu nu ai auzit de chestia asta ??? (Perhaita este numele tau adevarat sau pseudonim?!?)

Adi Minune
14 februarie 2013
Cantec

Mazare si fetele/ V-au facut placerile/ Au scazut facturile/ Cu tine,cu tine o sa votez/ Cu tine,cu tine,cu tine....Tra-la-la-la....Tra-la-la-la " Asta este un "Cantec de leagan pentru constanteni" sau un "Cantec de adormit constanteni". Muzica: Adi Minune; Versuri:Adi Minune;Voce:Adi Minune Regia: Radu Mazare;Data:sambata-8-decembrie 2012 ; Locul: Piata CET Constanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3286 secunde