Constanța va avea Cameră de Turism / Ce spune primarul Făgădău

151
2
Constanța va avea Cameră de Turism / Ce spune primarul Făgădău - decebalfagadaupsd101440780617144-1501580511.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, propune înființarea Camerei de Turism a Constanței. Potrivit acestuia, organismul ar trebui să includă reprezentanți ai autorităților locale, ai CCINA, ai Universității Ovidius și ai fiecărui agent economic din zonă.


 "Avem nevoie de acest parteneriat, să stabilim ce trebuie să facem și să lucrăm cu planificare pe urmatorii 5 Ani", a anunțat primarul Făgădau.


Comentează știrea

Avram
1 august 2017
Propunere

Ii propun d-lui primar, ca actualul serviciu de sprijinire si indrumare a asociatiilor de proprietari sa fie desfiintat,in totalitate si apoi sa angajati alti oameni care sa aplice Legea nr.230/2007 cu normele de aplicare aferente.Actualii functionari,nu respecta cetatenii din Constanta, care le sesizeaza abaterile grave savarsite de administratori,presedinti ,membri ai comitetelor executive si cenzori.Din acest motiv,in Constanta,s-a creat un haos total,principalul vinovat fiind acest serviciu condus (pana de curand) de d-na Tesuleanu Gabriela.

Costel
1 august 2017
Bravo

Felicitari pentru idee don primar. Imi place ca vreti sa se faca treaba buna la noi. Ma bucur ca invitati si reprezentanti de la Ovidius, ei scot cei mai buni specialisti, profesionisti adevarati. In toate domeniile. E bine ca fiecare agent economic din zona va avea si el reprezentant. Propun ca si cei care au investit in blocuri si apartamente in Mamaia sa fie cooptati. Doar aceasta camera trebuie sa decida ce si cum se va lucra in Mamaia si Constanta. E interesul nostru la mijloc si trebuie sa ne aparam investitiile.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9731 secunde