Constanța și litoralul românesc, promovate la Bruxelles

215
1
Constanța și litoralul românesc, promovate la Bruxelles - constantabruxelles-1475083128.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu conducerea Asociației Litoral - Delta Dunării, se află, zilele acestea, la Bruxelles, pentru a promova litoralul românesc. Întreaga delegație a participat la o serie de evenimente organizate de Comisia Europeană în parteneriat cu Comitetul Regiunilor și Necstour, organizație care cuprinde mai multe asociații europene regionale din domeniul turismului. 


De asemenea, au avut loc întâlniri cu touroperatori, la sediul celui mai mare turoperator belgian care promovează și vinde vacanțe în Romania, Maxitours, în vederea creșterii deschiderii litoralului către piața Benelux, odată cu lansarea, din aprilie 2017, a rutei directe aeriene Constanța - Bruxelles. 


Maxitours, Asociația Biroului Român de Turism din Bruxelles, Asociația Litoral-Delta Dunării și Blue Air vor aduce trei grupe de agenți de turism, bloggeri și jurnaliști belgieni și olandezi în această toamnă la Constanța, iar în revistele de bord din avioanele Blue Air ce zboară în 78 de destinații din Europa, peste trei milioane de pasageri vor regăsi materialele de promovare Mamaia. Proiectul este finanțat din taxa de promovare Mamaia, plătită de agenții economici din stațiune și din Satul de Vacanță.


Comentează știrea

litoral
29 septembrie 2016
toalete eco pe plaja, strazi asfaltate, taiat buruieni

Promovam litoralul si invitam europenii la mare, dar ce ne facem fratilor, ca in anul 2016 am avut plajele fara toalete, strazile ca dupa bombardament si spatiile verzi cu buruieni d e cca 1 m inaltime?? (vorbesc de Eforie Nord...)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6861 secunde