Concurs pentru șefia Spitalului Județean. Dr. Cătălin Grasa nu are contracandidați

301
2
Concurs pentru șefia Spitalului Județean.  Dr. Cătălin Grasa  nu are contracandidați - catalingrasa2-1493050639.jpg

Articole de la același autor

Directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență, dr. Cătălin Grasa, va susține, joi, 28 aprilie, concursul pentru ocuparea funcției de manager al unității sanitare menționate, el fiind admis în urma selecției dosarelor din cursul săptămânii trecute. De precizat că, medicul nu are contra-candidați, fiind singurul care concurează pentru respectiva funcție.

Reamintim că dr. Grasa a fost numit pe post în urmă cu aproximativ un an, de către reprezentanții Consiliului Județean Constanța, care l-au desemnat director interimar, asta după ce membrii Consiliului de Administrație ai unității medicale au decis că trebuie să înceteze contractul de management pe care îl avea Dănuț Căpățână, condamnat, în prima instanță, pentru corupție.

Concursul pe care dr. Grasa îl va avea de susținut va consta în prezentarea unui proiect de management. Tema proiectului de management este la alegerea candidatului dintr-o listă de cinci, care va fi adaptată la problemele spitalului care organizează concursul. Acestea se referă la planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale. De asemenea, se au în vedere și managementul resurselor umane, dar și performanța clinică și financiară a activităților spitalului.

Proiectul trebuie să aibă maximum 15-20 de pagini. Comisia de concurs va fi formată dintr-un președinte, doi membri și un secretar, numiți de către consiliul de administrație al SCJU. 

Comentează știrea

Nicu
25 aprilie 2017
Vai de noi !

Daca ar fi corecti si inteligenti, CA si comisia de" examinare" l-ar respinge pe acest domn care nu are alte calitati decat sfanta pila. Verificati ce a facut el notabil pentru acest spital si pentru medicina si invatamant? nimic fara politica si pila. Dezgustator. Acum vom vedea in ce tabara se afla domnul Learciu

europeanu
25 aprilie 2017
Hotii !

Pai si daca mai era vreun candidat nu iesea tot grasa ? Cine sa fie urmasul hotului capatana ? Tot un hot notoriu !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4237 secunde