Comisarii de mediu au dat iama în agenții economici din Constanța. Sute de controale și mii de lei amenzi

228
Comisarii de mediu au dat iama în agenții economici din Constanța. Sute de controale și mii de lei amenzi - comisariidemediu2-1463421743.jpg

Articole recomandate

Comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu Constanța - Comisariatul Județean Constanța au efectuat, în primele trei luni ale lui 2016, peste 210 inspecții. În timpul controalelor, aceștia au urmărit dacă sunt respectate condițiile impuse de actele de reglementare, au monitorizat sesizările făcute de persoane juridice sau fizice pe teme de mediu și au avut în poluările accidentale.

"Principalele neconformități constatate prin actele de control încheiate au fost: gestionarea necorespun-zătoare a deșeurilor generate din activitate, funcționarea fără autorizație de mediu, nerespectarea condițiilor impuse prin actele de reglementare, pentru că nu se respectă frecvența de monitorizare prevăzută, nu se realizează raportările solicitate, dar și nerespectarea măsurilor dispuse prin controalele anterioare", a declarat ing. Marian Cristian Râșnoveanu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Potrivit acestuia, pentru deficiențele constatate în cadrul acestor controale, au fost impuse măsuri cu termene de remediere și au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 490.200 de lei, contravenienții fiind 20 de operatori economici și patru persoane fizice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3473 secunde