ȘCOLILE DIN CONSTANȚA RĂMÂN ÎNCHISE TOATĂ SĂPTĂMÂNA

106106
9
ȘCOLILE DIN CONSTANȚA RĂMÂN ÎNCHISE TOATĂ SĂPTĂMÂNA - scolileramaninchise-1484039829.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Comandamentului de iarnă reunit azi, la Prefectura Constanța, președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat că viscolul care va veni din această noapte va avea efecte mult mai grave decât cel precedent. 


Drept urmare, s-a decis ca școlile și universitățile să rămână închise și în zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii. 


Măsura a fost recomandată și de meteorologi, care anunță vreme severă și în zilele următoare, cu ninsori, polei și ger persistent.


Comentează știrea

Eli
10 ianuarie 2017
Scoala

Ce bine!!!

Mike
10 ianuarie 2017
Scoala

Bucuria copiilor dar s-ar putea sa recupereze în vacanta de vara dacă o tine vremea tot asa

elev
10 ianuarie 2017
olimpiada

Olimpiada (OLAV) programata sambata, 14.01.2017, se mai tine?

@elev
10 ianuarie 2017
ha ha ha

baga-ti ma baiatule mintile in cap ! ce olimpiada visezi, vrei sa ajungi muritor de foame, sau soarece de laborator prin strainatate ? Nu-ti mai irosi timpul si nervii cu olimpiada, n-ai niciun castig. Cati olimpici ai vazut tu ca s-au realizat ? Poate olimpici la atletism sau sport in general, in niciun caz la matematica, fizica, chimie. Zic sa-ti vezi de treaba, mai bine te duci la club, bagi niste salam, niste etnobotanice, esti mai castigat.

Studenta
10 ianuarie 2017
Ah ninsorile!

Eu imi doresc sa merg la cursuri, am fost olimpica si nu-mi plac cluburile si barurile ptr ca acolo sunt numai mitocani!

sarmalele reci
10 ianuarie 2017
vacanta scolara

La Prefectura Constanța s-a reunit în ședință Comitetul pentru Situații de Urgență. Multumiri oamenilor cu cap ce au avut puterea sa decida sistarea cursurilor in scoli pana luni... rusine D-na Gabriela Bucovala care nu si-a asumat acest lucru nefiind de acord ba chiar sustinand continuarea cursurilor zilele urmatoare in pofida avertismentelor meteo din mass-media.

Clanul Bucovala
10 ianuarie 2017
Zoaia si Nicu

doi analfabeti notorii, umflatul cica ar suferi de sifi_lis, iar Zoaia saraca e proasta facuta gramada.

Gurgău Cristian
10 ianuarie 2017
Bani

Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

ELEV
10 ianuarie 2017
INCHIDEREA SCOLII PANA LA SFARSITUL SAPTAMANII

Sunt fericit,dar si triat pt ca abia asteptam sa imi fut colegii la cap ca mi-am luat haifon 7 d-ala de haur

Pagina a fost generata in 0.9967 secunde