Colectă pentru dotarea unui centru social, pentru nevoiași

271
1
Colectă pentru dotarea unui centru social, pentru nevoiași - colectacentrunevoiasi-1494604700.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 14 mai, Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Social Misionar, organizează în municipiul Constanța o colectă pentru dotarea unui așezământ parohial construit în cartierul social "Henry Coandă" din Constanța.

Părintele Vasile Rusnac, Consilier social-misionar al Arhiepiscopiei Tomisului, oferă detalii: "Așezământul este construit în imediata apropiere a bisericii, pe două nivele și urmează a obține avizele de funcționare DSP, ISU, DSV. La parter este un spațiu destinat unei cantine sociale cu spații conexe, iar la etaj sunt 7 camere și 2 spații pentru grupuri sanitare. Dotările necesare funcționalității așezământului sunt: instalație electrică, grupuri sanitare, bloc alimentar, magazie, mobilier. La o simplă estimare sunt necesari aproxi-mativ 20.000 lei, sumă de care parohia nu dispune. Având în vedere situația și mai ales faptul că lucrarea stagnează de aproximativ 2 ani, existând posibilitatea degradării acesteia, considerăm necesară o mobilizare a enoriașilor constănțeni, pentru a pune în funcțiune un centru care ar putea deservi numeroase familii de nevoiași din cartier și nu numai".

Mai multe detalii se pot obține de la Pr. Vasile Rusnac, tel. 0769.223. 121.  

Comentează știrea

George
14 mai 2017
Rusine

Bani sunt, nu sunt cheltuiti cu cap, sunt bagati in buzunarele voastre, vindeti maainile cu care va plimbati, concret, nu vreti sa faceti ceva pentru persoanele defavorizate, faceti doar pentru voi

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 1.5752 secunde