COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Toată Constanța a rămas fără apă!

352
1
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Toată Constanța a rămas fără apă! - apasistata-1483693638.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Enel nu au reușit realimentarea cu energie a stațiilor de pompare de la nivelul surselor Caragea Dermen, ce asigură apă pentru stația de pompare și tratare Călărași din municipiul Constanța. "În aceste condiții, începând cu ora 10,00, abonații din cartierele Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III și zonele Centrala și Peninsulară au apă la robinete cu presiuni scăzute. 


La ora 9,15, a rămas fără energie și stația de pompare Ovidiu și s-a sistat furnizarea apei către abonații din localitate", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


De asemenea, în jurul orei 9, stația de pompare și tratare Palas din municipiul Constanșa a rămas fără energie electrică. În aceste condiții, s-a sistat furnizarea apei potabile și în cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II. 



Comentează știrea

Andrei.
25 ianuarie 2017
Hollywood!!

Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5946 secunde