COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Jumătate din oraș rămâne fără apă la robinete!

8861
1
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Jumătate din oraș rămâne fără apă la robinete! - aparobinet11471959768-1483686882.jpg

Articole de la același autor

Din cauza vântului puternic, stațiile de la nivelul surselor Caragea Dermen, surse ce asigură alimentarea cu apă a stației de tratare și pompare Călărași din municipiul Constanța, au rămas fără curent electric.


"În această situație, statia nu mai poate fi alimentată cu apă. La ora actuală, abonații deserviți nu sunt afectați de lipsa apei potabile, deoarece alimentarea se face din rezervorul stației. În condițiile în care, reprezentanții Enel nu vor remedia avaria de la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune de la sursele Caragea Dermen, abonații din cartierele Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III și zonele centrală și peninsulară, vor rămâne, în aproximativ o ora, fără apă la robinete", explică reprezentanții RAJA.


Și la nivelul surselor Cișmele A, B, C, D și 2, ce asigură alimentarea cu apă a stației de tratare și pompare Palas nu este asigurată alimentarea cu energie. La ora actuală, rezervorul stației Palas poate asigura în continuare apa potabila abonaților deserviți pentru încă opt ore.


Comentează știrea

Florentina
6 ianuarie 2017
Primul viscol adevărat

În afară de zonele menționate în articol, apa nu este nici in zona Kaufland -ICIL -Balada....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5949 secunde