COD PORTOCALIU de ninsoare / Vremea se înrăutățește din nou la Constanța

3258
1
COD PORTOCALIU de ninsoare / Vremea se înrăutățește din nou la Constanța - img4089-1328459995.jpg
După două săptămâni de atenționări din partea meteorologilor, chiar când credeam că vremea s-a mai îmbunătățit, ieri, a fost emis un nou cod portocaliu de viscol și ninsori. Odată cu încheierea codului galben de ninsori anunțat pentru sfârșitul săptămânii trecute, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat o nouă avertizare care a intrat în vigoare ieri seară, la ora 18.00, și este valabilă până miercuri dimineață, 8 februarie, la ora 10.00.
Potrivit ANM, în această perioadă, va ninge viscolit în Dobrogea, sudul Moldovei, Muntenia și Oltenia, viteza vântului va depăși la rafale 70-80 de km / oră, iar vizibilitatea va fi redusă sub 50 de metri. Meteorologii susțin că, astăzi, în Dobrogea și estul Munteniei se vor mai semnala precipitații mixte și se va depune polei.
Totodată, Marinela Dulamă, meteorologul de serviciu al Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea, a declarat, ieri, că în Constanța, vântul se va intensifica de astăzi și vor fi rafale de vânt cu viteze de până la 65 de km / oră.
"La început, vântul va sufla cu putere în zona de coastă a litoralului, iar de luni noapte, rafalele se vor extinde pe tot teritoriul. Ninsorile vor fi mai slabe în cursul zilei de luni, dar de marți vor acoperi și județul Constanța", a precizat meteorologul.

Comentează știrea

Mos Gerila
6 februarie 2012
o sa inghetze toti cocoseii si toate pupezele :)))

Brrrrrrrrr... :))))

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2012
Stire din Social : Vin NINSORILE peste Constanța
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Social : Ninsorile se întorc peste Constanța
Pagina a fost generata in 0.3981 secunde