Cod galben de ploi și furtuni, în week-end, la Constanța

400
Cod galben de ploi și furtuni, în week-end, la Constanța - vreme-1497632530.jpg
Dacă aveați planuri să vă bronzați în acest week-end, s-ar putea să prindeți câteva ore de soare sâmbătă dimineață, înainte să vină norii și ploile. 


Meteorologii anunță vreme urâtă în acest sfârșit de săptămână, cu furtuni și temperaturi scăzute. A fost emisă o informare de instabilitate atmosferică încă de vineri, iar sâmbătă dimineață, la ora 10, intră în vigoare un cod galben de ploi abundente. 


Potrivit reprezentanților ANM, în toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei, cantitățile de apă vor depăși 30 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 50 până la 70 de litri pe metru pătrat. Avertizarea este valabil până luni dimineață, la ora 3.


Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre sud-vest. În cursul după-amiezii se vor instala ploi însoțite de fulgere. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, va continua să plouă slab și termometrele vor indica minimum 15 grade.


Duminică, se mai răcorește puțin și aversele se întețesc. În cursul nopții se vor semnala furtuni și reprize de ploi torențiale. Valorile termice se vor încadra între 17 și 22 de grade. Luni va ploua și mai tare, după care aversele se vor mai rări, dar abia în week-endul următor va fi cu adevărat vreme frumoasă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7806 secunde