Cod galben de ninsori abundente, viscol și ger, la Constanța

923
4
Cod galben de ninsori abundente, viscol și ger, la Constanța - codgalben-1390577226.jpg

Articole de la același autor

Ne așteaptă un week-end veritabil de iarnă. Meteorologii anunță ninsori abundente, viscol și ger. Administrația Națională de Meteorologie a instituit cod galben pentru 48 de ore, adică tot week-end-ul, de vineri seară de la ora 18,00, până duminică seară, la ora 18,00. În acest interval vremea se va înrăutăți. În sudul și estul țării va ninge, iar vântul va avea intensificări, viscolind ninsoarea. Vitezele vor depăși, la rafală, 60 - 70 de km pe oră, în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură, zone în care și stratul de zăpadă va fi consistent. Vor fi precipitații mixte și se va depune polei local în Dobrogea, iar în prima parte a intervalului și în Banat, sudul Olteniei și al Munteniei. Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 20 de litri pe metru pătrat în 24 de ore. În restul teritoriului ninsorile vor fi în general slabe. De asemenea, vremea se va răci, devenind geroasă în cursul nopților și al dimineților, mai ales în estul și sud-estul țării. Județele imediat învecinate județului Constanța, Călărași, Ialomița, Brăila, dar și municipiul București, județele Giurgiu, Ilfov și Buzău vor fi sunt sub cod portocaliu.  La Constanța, sâmbătă, va ninge pe parcursul întregii zile, dar și noaptea. Valorile termice se vor încadra între -1 și 1 grad Celsius și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est. Duminică, temperaturile vor scădea vertiginos, până la -7 grade și ninsorile vor fi abundente. Ele vor continua însă și la începutul săptămânii viitoare, după care, pe măsură ce valorile termice vor mai crește, se vor transforma în ploi.


Comentează știrea

gh
25 ianuarie 2014
Prognoza ratata

Ora 9 am ploua si sunt 5 grade....

asterix
25 ianuarie 2014
zapada la tv, afara viscoleste ploaia

Unde e zapada? Cine a furat zapada? Au trecut aproape 20 de ore de cand e cod galben . Ce bine lucreaza primaria , topeste zapada inainte sa ninga , sau metorologi inconpetenti?

geo
25 ianuarie 2014
zapada-ploaie

Inainte sa dezinformatii cititorii cu stiri despre zapada din Constanta mai bine va informatii din mai multe surse credibile sau deschideti fereastra si priviti afara. Ploua si va continua sa ploua toata ziua.

christian louboutin lady peep spikes
28 februarie 2014
christian louboutin lady peep spikes

new christian louboutin wedges Stiri Social : Cod galben de ninsori abundente, viscol și ger, la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin lady peep spikes http://melissa.vervanhuis.com/images/christian-louboutin-spiked-sneakers.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.473 secunde